Forgot password New users

 

RATLANKIŲ VALYMO ŠEPETYS K2 SCEPTER

„K2 Scepter“ - patogus ir ypač efektyvus šepetėlis ratlankiams valyti. Sukurtas norint kruopščiai pašalinti nešvarumus net iš labiausiai neprieinamų vietų. Jo misija yra pašalinti purvą iš kiekvieno įtrūkimo, kuriame jis bando pasislėpti, ir suteikti ratui tobulą, karališką švarą.

„K2 Scepter“ skeptras nėra atsitiktinumas, jis buvo pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, skirtų reikliems auto kosmetikos ir detalių entuziastams.

Jame yra lankstūs šeriai, kurių tankis yra parinktas tokiu būdu, kad būtų galima lengvai pasiekti sunkiai pasiekiamus ratlankio įdubas. Minkšti šeriai veiksmingai valo ir tuo pačiu yra pakankamai subtilūs, kad būtų naudojami net ant jautriausių paviršių ir apdailos medžiagų.

Didelis nailono šerelių stiprumas leidžia naudoti „K2 Scepter“ šepetėlį kartu su stipriais ratų valymo skysčiais (įskaitant „K2 Roton“ ir „K2 Roton Pro“). Didelis cheminis atsparumas apsaugo šepetėlio plaukus nuo skilimo ir deformacijos.

Tvirta rankena su guminiu dangteliu užtikrina saugų sukibimą ir aukštą darbo komfortą, o saugus šepetėlio galiukas apsaugo nuo įbrėžimų ant plaunamo paviršiaus. Šepečio laikiklyje yra skylė, kurią patogiai pakabinti.


CodeParametersBarcodeNumber in packagingNumber
17010ilgis: 45cm
skersmuo: 10cm
darbinis paviršius: 25cm
590653401764230VNT

UAB „Alburnus“ ir partneriai
Jonavos g. 254, LT-44132, Kaunas Tel./faksas 8-37 331648 El.paštas: auto@alburnus.lt

Design: www.dakra.lt